Revisant el passat

31 octubre 2022 - Coses de fotos - Comentar -
Adan Príncep - carpetes-anys-copia.jpg

Quan miro enrera la feina feta, de vegades em sembla increïble tot lo que aquest ofici m'ha fet aprendre de fotografia, i encara diria més, de les persones. Un retrat és molt més que una imatge.

Quan reviso l'arxiu de fotografies que m'han encarregat com a professional, per buscar publicacions ara que estic muntant la nova web, veig que no només he estat en moments importants de la gent, si no que en moltes cases el que he fet per ells està molt present. I això és impagable.

També podria enumerar infinitat de treballs extra que he fet per ser "el de les fotos", fins i tot, i molt gustosament, a altres professionals, però em quedo en el record d'haver col·laborat en innumerables projectes fotogràfics, els quals m'han donat el bagatge que necessito per encarar nous reptes.

Compartir 

Deja tu comentario
Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

4 + 4 =
Últimas entradas
Categorías
Ver anterior Ver siguiente